tisdag 26 januari 2010

Dröm

När jag vaknade idag kände jag mig väldigt illa till mods och först trodde jag att jag hade drömt en mardröm. Men när drömmen kom tillbaka blev jag lite förvirrad för det var ju inte en egentlig mardröm. Som vanligt med drömmar kan jag inte återge den i ord även om den är väldigt klar för mig, dessutom blir det konstigt att berätta drömmar för vissa är så konstiga att jag nog blir lite rädd att verka konstig själv! Men så är det nog för alla så jag plitar ner den viktiga delen ändå.

Jag drömde att jag skulle fotas i en klädsel som hade mycket kort kjol. Fotograferingen skedde offentligt så där fanns publik bla en kvinna som varken var gammal eller ung. Nu kommer den konstiga biten. Vid ett moment gled kjolen upp och just denna kvinna glodde verkligen, det var otroligt obehagligt. Det var bara det men när jag tänker på det känner jag mig väldigt illa till mods.

När jag tog mitt dagliga uppmjukande bad tänkte jag på drömmen och samtidigt kom jag att tänka på besöket på biblioteket igår. Jag satte mig att läsa i den delen som har tidningar och den kvinnliga bibliotekarien som varken var ung eller gammal stirrade på mig under en lång tid. Jag försökte titta tillbaka lite så att hon skulle förstå att hon glodde men hon fortsatte bara vilket var väldigt obehagligt. Jag vet ju inte varför men jag utgick ifrån att det var min något korthåriga frisyr.

Min tolkning av drömmen är att jag kände mig så naken inför bibliotekariens stirrande igår att jag behövde bearbeta det en smula under natten. Folk har ju givetvis tittat/stirrar på mig tidigare men detta var på något sätt så skoningslöst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar