lördag 27 mars 2010

Nya steg

Idag var det dags för yoga på LoA. I denna gruppen är vi bara 2 personer, de andra går på basal kroppskännedom. Inte mig emot för jag tycker det är bra att ha gott om plats och dessutom kan jag fråga så mycket då. Inte under tiden alltså efteråt. Vi har alltid bra samtal, det är så härligt att träffa på människor som är på samma läge, samma nivå.

Men vägen dit var lite jobbig. Jag skulle ta med videokameran för att spela in och den var på laddning. Jag började titta lite på filmerna som var inspelade och där fanns filmer från mina sånglektioner bla. Jag såg mycket yngre ut, jag hade två bröst och hår, jag var glad, nykär och inte fet.

Sedan när jag skulle gå till onkologen blev det strålande solsken och riktigt varmt. De två gångerna jag legat inne ett tag var båda gångerna fint väder. Nu börjar det närma sig årsdagarna för allting. Jag tänker mer på det nu. Det är jobbigt att gå genom det igen för det gör jag ju när jag tänker på det.

När jag gick ifrån yogan kändes det dock mycket bättre. Yogan frambringar mild, lugn, glädje hos mig och det är just nu den absolut allra bästa sorten för mig. Jag jämförde det med att gå på MBT -skor. Eftersom sulan är som en halvcirkel är man aldrig riktigt stilla, du är alltid i en rörelse - det är alltid lätt att gå vidare. Jag skulle kunna känna en speedad glädje, den är bubblig men den är inte lika behaglig i längden för den är väldigt energikrävande så den tar slut (och jag också). Den lugna, milda glädje för mig vidare på samma sätt som BMT för foten vidare till nya steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar