söndag 28 mars 2010

Lite lugn ändå

Idag har jag storstädat. Men jag lyckades göra det på ett lugnt sätt så jag inte blev så slut som jag brukar bli. Det kändes som ett stort framsteg! Det är stor skillnad på att göra saker om man gör det engagerat/hetsigt eller om man gör det i lugnt tempo. Jag är mer uthållig om jag utför saker lugnt. Det var många år sedan min läkare sade det till mig och fast att jag visste att han hade rätt så var det så otroligt svårt att ändra mitt sätt. Jag har alltid varit snabb, både tänkt snabbt och agerat snabbt. Tänk att det skulle till en släng av cancer för att jag skulle bli lugnare och mer snäll mot mig själv. Jag tror att yogan hjälper mig mycket. Jag har bara varit på ledd yoga vid tre tillfällen men jag brukar försöka börja varje morgon men min egen version. Jag kommer definitivt att fortsätta med det även när LoA slutar.

Imorgon är det dags för mitt första återbesök hos min onkolog. Det känns faktiskt ganska jobbigt att gå tillbaka och bli påmind. Bara tanken att se patienter ligga i sina sängar och få behandling är otäck. Jag försöker fundera på om jag har några frågor men jag kan inte riktigt tänka nu.

Även om jag har haft en någorlunda lugn dag har kroppen inte varit så lugn. Jag är väldigt stel och har haft ont hela dagen mest i nacke och axlar. Det får bli sängen tidigt ikväll. Det skriver jag iofs varje kväll men det blir ju aldrig så!

1 kommentar:

  1. Jag hoppas verkligen du överlevde doktor besöket :) Kram Kristina (Effi ;))

    SvaraRadera