torsdag 8 oktober 2009

Jag har två bröst igen!

Jag har också varit och köpt mig min första protesbh. När jag fick min protes från sjukhuset provade jag även ett gäng bh:ar men det var ingen som satt bra. Jag handlar från en specialaffär och är van vid att mina underkläder sitter riktigt bra. Det är extra svårt att hitta bra plagg när man har större byst och det gällde sannerligen även protesbh:ar!

Jag körde alltså till specialaffären och fick riktigt bra hjälp. Det var ganska jobbigt samtidigt, det blev ju mer verkligt med förlusten av bröstet. Jag provade ut två stycken, en fick jag med mig direkt, den andra fick hon beställa för den fanns inte hemma i min storlek. Jag har haft den på mig idag och det ser helt annorlunda ut! Jag har burit en vidrig sportbh tillsammans med vaddbröst sedan operationen och det har sett ut som jag haft en korv eller en stor brödlimpa under tröjan. Vidrigt! Idag hade jag två separata bröst, tröjan satt nästan bra!

Samtidigt var det dock både tungt och det blev varmt och på sidan var det en stödkant som var lite hård och obekväm. Det är klart, jämfört med den sladdriga sportbh:n jag burit på sistone är ju allting hårt! Det är ju en bra bh men jag måste nog vänja mig lite. I vilket fall som helst är jag glad för jag har två bröst (i alla fall utåt sett och det är vad som räknas, eller!?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar