fredag 16 oktober 2009

Jag funkar hyfsat

Jag har försökt känna efter hur jag mår efter denna medicin, konstigt är nog det som kommer närmast till hands för att försöka beskriva. Det är väldigt annorlunda mot den första giftblandningen!

Hjärnan har gudskelov inte stängts av men det är väldigt segt, att tänka är segt, det tar både tid och energi - jättemärkligt. Jag tappar hela tiden bort var jag var, vad jag tänkte på och så får jag försöka hitta det igen. Jag mår inte illa men jag är hungrig samtidigt som jag absolut inte känner matlust och så blir jag äckelmätt så fort jag äter något. Inte heller smakar det som det skall göra och jag är grymt törstig hela tiden.

Trött är jag, grymt trött. Men samtidigt är jag rastlös, ingen bra kombination. Men märkligt nog är jag inte trött genom hela kroppen på samma sätt som tidigare. Det är som att jag har en liten pigg människa inom mig som vill komma ut och kunna göra allt det jag vill! Efter att jag hade bäddat ner mig i soffan och pallat upp mig med tillräckligt med kuddar och gosat in mig i filten flåsade jag, det tog musten ur mig! Jag fryser något otroligt, den tjockaste filten har åkt fram.

Olika typer av värk har jag fått, intressant. Underdelen pulserar av värk, det kommer i vågor. Övre delen gör ont hela tiden, nacke/axlar gör mest ont, det är så ömt att jag ens kan röra vid området. Ena handen gör väldigt ont, tur det bara är den ena!

Men jag tycks ha torkat upp en smula! Näsan och ögonen rinner inte lika mycket! Och även om det är mycket bieffekter med detta preparatet så kan jag ju i alla fall tänka mer än vad jag kunde tidigare. Jag tror nog att detta är ett virrigt inlägg men det är i alla fall ett inlägg och det är mer än vad jag kunde i början!

Jag är genom mer än hälften. Det kändes som en omöjlighet i början men nu är jag här. Och en dag kommer jag tom att vara genom detta. Tiden gick vansinnigt långsamt under de första 4 behandlingarna men jag hoppas att jag kommer att klara det bättre genom dessa. Åtminstone har dagarna gått lite snabbare i alla fall, snart är allt bakom mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar