fredag 26 februari 2010

SKITANS ARG

Åh, idag är jag så himla arg!!!
Dagen började inte bra, jag har sovit dåligt. Jag har drömt mycket och oroligt. Om tidigare nätter handlat om sjukdomar och sjukhus har de senaste nätterna handlat om mitt hår på ett väldigt konstigt sätt. Sambon har stängt fönsterna så det har varit sjukt varmt och jag vaknar i panik av att jag knappt får luft. Jag gillade inte att sova varmt tidigare men nu får jag riktig panik av det!
Sambon har snarkat de senaste nätterna så jag får lägga mig i ett annat rum och det är jag arg för eftersom jag har en väldigt skön säng och den vill jag faktiskt sova i. Han har problem med snarkningar även om de är bättre nu än tidigare och han har hjälpmedel. Men herregud, använd dem och låt mig få sova!!! Lillkissen har mig som underlag när hon sover, hon är uppe och äter och går och lägger sig på mig. Hon är uppe och leker och går och lägger sig på mig. Och hur söt och rar och gullig hon är så är det lite jobbigt att ha ett plåster alternativt sugpropp på sig om natten. Icke att förglömma ett element! Ett väldigt litet men oj, så värmande element!

Nattilskan hade gått över när jag loggar in på banken för att betala räkning när jag ser att skitstället fortfarande drar pengar av mig!!! I maj mailade jag dem att jag ville få det kontot avslutat men de skrev att de inte hade tillräckligt med uppgifter för att stänga det, det handlar om en gammal hemsida-webhotell. Sidan finns inte längre och det är skitsurt att betala för det. Jag har betalat tusentals kronor fast jag inte använt det. När jag var vid något så när sinnes fulla bruk i höstas mailade jag dem igen med mer uppgifter och bad dem avsluta. Eftersom jag inte fick något mail tillbaka om att det inte gick utgick jag ifrån att det var avslutat. Det lilla jag kunde tänka iofs, den mesta energin gick ju åt till att hålla mig uppe. Idag, de skitans skitföretaget, hade de dragit igen! Och de har de säkert gjort hela tiden fast jag bara inte varit uppmärksam! Det är inte bara det lättaste att ringa dem för det är ett företag i Australien tror jag det är. Det var också så många år sedan kontot upprättades och jag fick dessutom hjälp med det då så vissa uppgifter är jag inte helt säker på. Skit, skit, skit. Skall jag behöva avsluta hela mitt bankkonto för att slippa de skitans, jäkla företaget!!

Åh, det var länge sedan jag var såhär arg. Gud vad jag önskar att jag hade den där boxsäcken nu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar