måndag 15 februari 2010

Morgnar med överraskning

Vissa dagar börjar mer förvirrande än andra och visar verkligen hur mycket min hjärna påverkats av min cancerbehandling.

När jag gått upp och gick till badrummet såg jag att "hårbortslitaren" var framme och satt i vägguttaget. Vissa morgnar blir jag mer förvånad än andra...
Jag hade inget minne av att jag hade satt mig tillrätta på badrumsgolvet med den igår kväll men det som ändå förvånade mig var att jag bestämt mig för att göra det vid halv tolv tiden. Jag kommer alltså inte ihåg vad jag gjorde men jag kommer ihåg när jag gjorde det eller rättare sagt när jag lade mig.

Jag klädde på mig men märkte att det var något som inte var riktigt rätt. Jag hade gjort den intressanta upptäckten att man kan ta på sig en kofta uppochner men att det inte är riktigt lika skönt att ha på sig.

Sedan var det dags att ta min morgonmedicin, bla läskiga Tamoxifen som inte är riktigt lika läskig längre. Jag stoppade pillerna i munnen och skulle precis svälja när jag fick bråttom att spotta ut dem. Shit, vad nära det hade varit att jag hade börjat dagen med sömntabletter! Det hade blivit en ack så jobbig dag!

Faktum är att jag gjorde det en gång för länge sedan. Jag kunde inte begripa varför jag blev så yr för jag hade ju tagit min medicin. Och samtidigt som jag var otroligt yr så var jag så trött att jag hade svårt att hålla mig uppe. Jag hade börjat på en promenad men kunde bara gå några hundra meter, sedan fick jag vända. En tanke formades och jovisst, jag hade tagit fel medicin.

Fast det är inget stort problem. Snarare ger det utrymme för ganska mycket skratt. Och tänk vilka överraskningar som kan vänta mig på morgonen när jag inte alltid vet vad jag har hittat på kvällen innan! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar