tisdag 16 februari 2010

Sammanfattning av mötet

Det var ett möte på AF och min handläggare på FK är också med samt min sambo. Han är där mest som öron och hjärna eftersom jag så har dåligt med minnet.

På det hela gick det väldigt bra. Jag tyckte att AF verkade bra, kompetent, snabb i både tankar och handling vilket passar mig bra. Hon vet om hur det är att vara "för snabb" så om jag vill för mycket för snabbt kommer hon att lugna ner mig. Bra

Men hon hade inte behövt fundera över agendan för jag vet vad jag vill göra och lämnade över papper till dem. Både AF och FK godkände det direkt. Jag kommer att gå på något som heter LoA vilket står för livskvalitet och aktivitet tror jag det var. Jag börjar om två veckor från idag, vad blir det - 2:a mars och där skall jag vara under 8 veckor. Det är mest fokuserat på att komma ihåg med sin kropp och sedan vara mer redo för att gå tillbaka till sin arbetsplats, kanske som arbetspraktik.

Jag tycker det är ett bra koncept. Jag behöver röra på mig mer men jag har ont och allt annat. Så detta är bra för då gör jag det verkligen. Och jo, jag lär nog få ännu mer ont i början men så får det väl bli!

Men det bästa av allt är att de verkar räkna upp lönen från när man blev sjukskriven. Hmmm...det är en rackans många år sedan. Skall bli spännande att se vad den landar på.

Så hon på AF kommer kanske inte att behöva göra något eftersom jag fixar allt själv. Jag går 9 veckor på LoA och sedan har jag grön praktik som jag skulle ha gått efter Alnarp i våras men istället av det fick jag en släng cancer. Men nu är jag på gång igen. Jag hoppas att jag är det och inte bara skriver det nu för att jag är lite sömntablettyrandes.

Skynda långsamt...

2 kommentarer:

  1. Underbart skönt att de verkar vettiga! Vilken tur att du får gå på LoA, säkert jättebra för dig. Det där med lönen fattade jag inte, blir det inte motsvarande a-kassa du går på (där taket är ganska låga 14960 kr/mån före skatt)? /Lotta

    SvaraRadera
  2. Vad skönt det gick bra, nu finns det ett ljus i all ont du gått igenom iaf! Huvudsaken du får göra det i din takt. Jo, Lotta, A-kassan är ganska låg..jag har maxbelopp och har 9600:- efter skatt. //Andreas

    SvaraRadera