onsdag 30 december 2009

Juldagen

Jag har längtat efter snö länge. Jag hann göra en snöängel när snön började komma.
Det jag ville göra nu är lite överkurs för mig eftersom jag inte har haft en pulsa på många, många år och inte heller åkt en. Men det vill jag så gärna göra! En helg när jag och sambon tog en promenad var det massor av barn som åkte pulkor och allt vad det var. Jag var sååå nära att fråga en förälder om jag kunde ta mig ett åk men jag var rädd att de skulle tro att jag var galen men jag tror att jag skulle bli så himla glad av att åka pulka. Jag hoppas verkligen att det kommer mer snö, då skall jag köpa en stor fin pulka, undrar var man gör det någonstans.

Men ingen pulka idag i Halland. Regn var det däremot men jag gick ut ändå. Sambon ville inte med (ingen överraskning direkt) så jag gick ut själv. Det regnade ganska ordentligt och var kallt men det var ändå så skönt. Tänk för några månader sedan kunde jag knappt gå, jag klarade inte att gå ut, huden kändes jättekonstig, den kändes inte som att den var min. Jag hade jätteont i ansiktet och bara att gå ut och känna vindarna var rena plågan. Regnet piskade ner lite och det gjorde lite ont i ansiktet men på ett fullt normalt sätt. Jätteskönt var det tycker jag!

Sambon ville inte följa med ut och ta en runda, han ville inte komma ut när vi satt och pratade. Han ville bara sitta och läsa en bok.

Brorsdottern kom dit men det var inte helt bra med henne. Det var någon märklig kombination med hosta och kräkningar. Det räckte med att prata om kräkningar så påverkades jag starkt. När jag sedan hörde henne hosta tills hon kräktes blev jag riktigt illa till mods. Det påminde mig om alla gånger jag hängt över en spann eller rusat till toalettstolen. Det kommer att ta lång tid innan jag har tagit mig genom, processat och accepterat allt som har hänt de senaste och då det allrasenaste året.

Mycket julmat fanns dock i min mage och den var nöjd med att gå och lägga sig. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar