lördag 5 december 2009

Min lördag

Jag sover länge numera, det är jättekonstigt. Jag tycker egentligen inte om att gå upp vid 11-12 men så är det nu, kan inte göra så mycket åt det. Jo, jag kan ju givetvis ställa väckarklockan men jag tycker det är viktigare att jag sover så bra jag kan.

Nu när vi äntligen kom ut lyckades jag visst lura med mig Stefan till ett ställe där det fanns second hand affär, jag hade inte tänkt på att de visst hade flyttat dit. Men inte gjorde det mig något, det passade så bra, jag tycker om loppisar och second hand affärer. Jag köpte en fyrkantig ljusstake från Ikea som jag aldrig sett titidgare. Den skall jag göra om till Inger och dekorera den. Jag köpte även en Rolodex som såg ganska tråkig ut men jag skall försöka fixa till den också, får se vad den vill bli till! När jag skapar vet jag inte i förväg vad det kommer att bli. Jag har sällan någon plan utan det ändrar sig under arbetets förlopp.

Vi skulle gått ner i källaren och hämtat upp juldekorationerna och sätta upp, det är ju i alla fall 2:a advent imorgon och då skall ju åtminstone ljusdekorationerna vara uppe tycker jag. Jag vill också gärna äta frukost till tända ljus. Men efter vi hade varit på ÖB för att handla billig saffran som typiskt nog var slut och inom Emmaus där jag shoppade så skulle vi handla mat och sedan bära upp eländet, varför finns här ingen hiss??! Jag var ganska trött efter det, har mest legat och läst med sällskap av missarna. Lite har jag grejat med ljusstaken, jag har slipat, grundmålat, målat och börjat stämpla på den. Jag hade hoppats att den skulle bli färdig idag men nä, orkar inte mer.

------------------------

Jag har ont i magen och eftersom jag har tagit min sovmedicin känner jag att jag är ganska snurrig och lite ofokuserad så jag stänger ner för dagen.

Dags för kvällens ständiga diskussion, skall fönstret vara öppet eller stängt. Det skall enligt min åsikt givetvis vara öppet! :-)

Nattinatt

2 kommentarer:

  1. Hej Inger, sent på natten (har varit på besök i Göteborg) skickar jag en hälsning på 2:a Advent (som har börjat för 1 timme sedan). Önskar en trevlig dag efter en skön söndagmorgon.

    SvaraRadera
  2. Säger kroppen att du ska vila/sova så gör det. Man återhämtar kraft och bearbetar (tror jag) mycket då man sover.
    Hoppas din dag hitills varit bra.
    Kram Elin E

    SvaraRadera