lördag 5 mars 2011

RAK

För er som inte är bekant med detta begrepp står det för Random Act of Kindness och med det menas att man helt enkelt gör något för någon annan bara för att man vill. Uppmuntran, uppskattning, tröst eller bara att! Det finns egentligen hur många anledningar som helst till att ge en RAK.

Och igår fick jag en!
En himla go och duktig pyssel- samt forumkompis skickade ett paket till mig. Jag var väldigt förvirrad när jag fick paketet i min hand för jag kunde inte komma på vad jag hade beställt. Happy socks stod det på paketet och jag tänkte att det skulle vara roligt om det hade varit det. Pysselmänniskors RAK:ar brukar dock vara pysselrelaterade.

Men det var ett par strumpor! Och så fina!! Och så glada!! Det var verkligen happy socks. Happy socks AND feet may I say! Jag tog på mig dem direkt. Har ni följt mig litegrann har ni kanske uppsnappat att jag gillar strumpor, ränder och orange. Det hade avsändaren gjort i alla fall!

Och inte nog med det. Hon hade gjort ett URTJUSIGT kort i samma färger som strumporna var i. Hur genomtänkt var inte det. Jag blir helt tårögd!

Det blev en färgglad ensemble eftersom jag redan bestämt mig att bära de röda byxorna. När jag fick på mig strumporna bestämde jag mig för att matcha dem och visst lyckades jag bra!! Bra vinkel är det också för jag lurade er nästan lite där eller hur? För du tänkte väl inte alls på att det bara finns ett bröst på bilden! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar