tisdag 8 mars 2011

Flöde

...både här och där!

Jag fick menstruation tidigare idag. Den brukade vara sparsam. Det är den inte längre. Förändrad är den också så jag är rädd att det är tecken på att mina reproduktionsorgan typ rostar. Varje gång hoppas jag att den är normal. Det gör jag även denna gången.

Jag var ute och handlade. Så fort jag kommer utanför dörren börjar ögonen rinna. Det gör att jag inte ser någonting, jag går omkring i dis jämt. Fast det kanske så staden är vackrast, vad vet jag.
Så har jag alltid varit fast jag tycker det är värre nu.

Och så fort jag kommer innanför dörren igen börjar nästan att rinna. Forsa är kanske ett bättre uttryck. Det gjorde den inte förr. Det är väl mina stackars slemhinnor som inte återhämtat sig. De heller. Uttrycket att ha en rinnig näsa har fått en helt annan innebörd. Förr betydde det att man måste snyta sig ofta. Nu betyder det att det tar högst en sekund från att jag känner det tills att jag måste ha näsduken framme, annars är det kört.

När jag kommer hem med två matkassar funkar det inte. Jag får droppmarkera hela vägen upp, alla fyra trappor. Det gör jag ibland ändå. För det går lättare att komma uppför trapporna om jag koncentrerar mig på näsan än om jag tänker på hur jobbigt det är.

Efter en cytostatikabehandling finns det inte så mycket som är för äckligt längre. Inte för mig i alla fall. Vad vet jag vad du tycker när du sitter där på andra sidan och läser ;-)

1 kommentar:

  1. Äsch, det var väl inte så äckligt!

    /Åsa på andra sidan :-)

    SvaraRadera