söndag 7 augusti 2011

Kvällsmenyn

Eftersom vi varit borta är kylskåpet väääldigt tomt och ekande.
Jag sprang in på Netto lite innan stängningsdags för att proviantera men en hel av det jag skulle ha var slut. Blomkål var jag sugen på, det tänkte jag laga något gott av. Herregud, det är en mening jag aldrig trodde att jag skulle skriva, haha!

Jag gjorde en liten variant på baba ghanoush och tillsammans med keso och ostgratinerade nachos fick det bli mitt kvällsmål. Inte så mycket men gott.

Och jag är lika otroligt stolt och glad varje gång jag lagar mat. Det är nog bra för mig att vara ensam hemma så jag får träna på att laga mat. Träna på att förbättra mina matrutiner.

Imorgon har jag ingen plan men jag får gå och handla. Innan jag går och handlar får jag planera mina mål de närmsta dagarna och handla för det. Om jag förbereder och planerar och har allt hemma är det inte lika jobbigt att sedan laga det. Jag kan laga mat, jag är faktiskt riktigt duktig på att laga mat. Men pga mina kognitiva försämringar som koncentration, ha flera bollar i luften och planera tid gör det mycket svårare.

Här skall tränas!
Ballerinakex kommer jag dock INTE att handla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar