måndag 8 augusti 2011

Kashmiri gobi

Kashmiri gobi var maten jag lagade idag. Det blev gott.

Jag var och handlade igår men precis innan stängningsdags på en söndag var det en del varor som var slut så jag fick gå och handla idag igen. På listan hade jag skrivit upp vad jag trodde mig behöva men den blev kvar hemma, jag trodde att jag skulle komma ihåg det.

Och jag kom nog ihåg det som var på listan. Inte visste jag att det fanns en del som inte var med på listan som jag behövde. Så jag fick gå och handla igen. Dock är jag väldigt tacksam över att jag faktiskt orkade gå ut igen. Det fanns en tid för inte så länge sedan när jag inte kunde komma ut för jag klarade inte av trapporna.

När jag kom hem såg jag att jag inte hade ris hemma. Men nu fick det vara nog, jag vägrade att gå och handla en gång till! Lite improviserat blev det men gott var det och jag åt upp allt. Det gör jag inte alltid även om jag vanligtvis lägger upp ganska lite mat. Alldeles för lite om jag skall vara ärlig. Och dagens matintag är totalt sett rejält i underkant. Men jag är ändå glad för jag planerade någorlunda, lagade mat innan jag var alldeles för hungrig och åt upp allt. Imorgon skall jag försöka planera ännu bättre.

Bättre och bättre dag för dag?

1 kommentar: