tisdag 8 juni 2010

Pillertrilleri

Jag vaknade tidigt idag av migränkänningar och försökte mota det med piller. Jag har med jämna mellanrum idag fått ta fler och nu tog jag de sista för idag för jag tänker gå och lägga mig.

Fast egentligen är jag inte det minsta förvånad att huvudvärken är kvar för jag har inte vilat alls idag. Det är ju inte så stor idé att ta piller om jag inte samtidigt lägger mig en stund. Jag undrar om man kan justera normalaktivitetsnivån, det hade varit bra. Då hade jag skruvat ner den en smula och gått på lägre varv. Som det är nu fattar jag inte att jag gör mycket förrän på kvällen...och då är det ju försent att göra något åt det. Och dagen efter börjar jag om igen.

En läkare jag gick till när man utmattning var som sämst sade att vissa patienter borde ha dropp med en ytterst liten dos valium under lång tid för att kunna dra ner på tempot. Trots att mitt medicinförråd tyvärr verkar tyda på motsatsen tycker jag inte om att ta piller men ibland tror jag nästan att detta hade varit enda lösningen. Givetvis sade han det på skämt (jag saknar hans humor) men jag förstår verkligen vad han menade!

Jag fortsätter gnället med att berätta att jag har så otroligt ont i min vänstra axel precis där nyckelbenet är fäst. Det är högra sidan jag har värk i sedan jag fick min arbetsskada och det är också den sidan jag är opererad i. Att jag har fått ont i vänster sida antar jag beror på snedbelastningen eftersom jag har (hade) stor byst. Jag har tänkt att det skall gå över men nu har det varit såhär i ungefär ett halvår så jag får nog söka hjälp. Ibland tänker jag att det hade varit enklare om de hade tagit båda brösten på en gång, då hade jag i alla fall sluppit denna värk.

Nu skall jag lägga mig och förhoppningsvis drömma vackra drömmar.
Nattinatt.

1 kommentar:

  1. Valium var ju också en idé. En av mina f d läkare ville gärna testa att ge mig amfetamin.

    Stor kram!

    SvaraRadera