måndag 16 november 2009

Brist på energi

Igår tänkte jag att jag skulle försöka mig på att gå ut och ta en promenad. Lite luft mår man väl alltid bra av, eller hur? Jag hade också ärende till Classe O och eftersom vi bor så nära tänkte vi gå inom där först innan vi gick rundan. Det tyckte jag lät som en bra plan.

FEL. Jag överskattade grovt min ork. Väl inne på Classe O var jag helt kallsvettig och kunde knappt stå på benen. Envis som jag var skulle jag dock handla när jag väl var där men tyvärr har de ändrat om överallt så jag fick ställa mig i frågekön på darriga ben. Jag försökte hålla i mig lite här och där för att inte trilla omkull, folk tittade lite underligt på mig. Väl framme fick jag nummer på var grejerna skulle finnas men jag bad att få det uppskrivet, jag litade inte på min förmåga att komma ihåg det samtidigt som jag skulle hålla mig upprätt. Det var två grejer jag skulle ha, den första grejen fanns inte i hyllan, den andra var man tvungen att stå i ytterligare en kö för. Fortfarande för envis för mitt bästa ställde jag mig i kön och när det äntligen var min tur fick jag höra att den grejen var slut. Lika slut som jag var kanske.

Sambon fick typ släpa hem mig och det tog låååång tid att ta mig uppför trapporna. Jag trillade ihop i en liten (stor?) hög och sedan låg jag där i typ 2 timmar. Tur att vi har extrarummet med säng så nära hallen så jag inte behövde gå långt.

Efter det har jag varit i horisontellt läge. Från extrasängen till soffan, till min säng, till soffan igen och så vidare. Skittråkigt! Tur jag hittade en bok jag inte var färdig med, det lättar upp betydligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar