onsdag 19 september 2012

Knark och städdax

Tidigare ikväll var jag på körövning. Det är alltid roligt att sjunga, vi har en otroligt duktig körledare som alltid ger det där extra. Men värken tar ofta udd av glädjen. Jag får alltid så ont av att sitta i en stol utan att liksom ha något framför mig. Det är bättre att sitta vid skrivbord eller dylikt men att bara sitta rakt upp och ner funkar inte för mig. Eller snarare för mina muskler för det är det det handlar om, de är för svaga. Under träning men fortfarande för svaga.

I halvtid stoppade jag i mig lite värktabletter och vips gick det bättre. När jag kom hem fortsatte jag av bara farten. Jag har varit hemma i nästan två timmar och det var först nu jag satte mig. Jag diskade och fejade i köket, tog badrummet av bara farten och fortsatte med att städa skrivbordet. Här är ganska stökigt överhuvudtaget för jag har bara inte orkat. Värk och för mycket aktivitet har sugit musten ur mig. Jag vill verkligen inte behöva förlita mig på värktabletter för att ha en fungerande vardag. Eller behöver jag bara acceptera att det är så? Vilket skall jag prioritera, en pillerfri vardag eller ett stökigt hem?

1 kommentar:

  1. Nu har jag inte dina problem utan mina.....
    Ständig värk suger och för att kunna träna och överhuvudtaget göra något så tar jag starka värktabletter.... Målet är att kunna sluta förstås när kroppen fungerar lite ...
    Men fram tills dess så har jag valt att ta värktabletter i stället för att inte kunna göra någonting.....
    Sen tycker många att man inte ska göra så-fast det är ju min kropp och mitt liv...Hoppas du snart blir bättre i kroppen-tusan vore det annars med all träning du gör...( jag tränar också och just mitt trauma knä skriker efter varje dag..)

    SvaraRadera