torsdag 13 september 2012

Förkylningsuppdatering

Igår lade jag mig med dunsockar, mössa, duntäckte samt en enorm varm filt. När inte det räckte stoppade jag in en katt under täcket för att värma lite till och det gjorde susen.

Jag frös hela dagen igår fram tills att jag typ somnade. Sedan har jag vaknat ett antal gånger och varit helt genomsvettig (även fast jag slitit av typ allt). Jag tror egentligen inte att jag hade feber men denna kroppen är såpass sliten så att det räcker med några tiondels gradskillnader för att stressa min kropp så att den reagerar.

Jag är inte våldsamt sjuk men jag kände mig ändå blörk. Jag brukar ha svårt att avboka och omboka men jag ringde faktiskt både till jobbet och till läkaren och sade att jag inte skulle komma. Och jag känner fortfarande inget dåligt samvete. Jag kanske börjar lära mig att ta hand om mig själv!

Fast jag är rädd för att jag behöver avboka en middag till helgen som jag väldigt gärna hade velat gå på. Det blir väl fler tillfällen men gah, vad synd! 

Hostan är där och nu känner jag igen mig. Jag brukar ha världens räligaste hosta när jag blir förkyld och den är på gång. Det är visserligen jobbigt med enbart hostan men nu måste jag hålla mig om halsen varje gång det gurglar till. Det måste var det konstigaste förkylningssymptomet jag har varit med om - att en förkylningssvullen körtel gör ont när man hostar!

Min värk i axel och skuldra blir bara sämre och sämre och jag tror det står i direkt relation till hur mycket tid jag spenderar i soffan. Nacken knäcker till också lite extra mycket. Jag verkligen, verkligen måste skaffa en ny. Men den måste ha hög rygg så att jag får stöd för nacken och så måste det vara rätt vinkel så jag inte sjunker ihop för mycket. Och så skall den givetvis vara snygg! Var hittar jag en sådan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar