lördag 2 april 2011

För varmt!

Nätterna är värst.

Jag trivdes när det var ca -10 grader och upp till 0. Det var perfekt att sova med fönstret öppet utan att vara varm. Så fort det blir plusgrader sover jag dåligt.

Det måste vara någon medicin men jag vet inte om det är cyton som fortfarande påverkar eller om det är Tamoxifenet som gör det. Men hemskt är det och det känns väldigt ofräscht att vakna mitt i natten av att man är genomblöt. Och det räcker inte där! Täcket är fuktigt och både kudde och underlakan är halvt blött - det är såå äckligt!

Varannan gång vaknar jag av att jag är genomsvettig och varannan gång vaknar jag av att jag fryser då svetten kallnat av. Pest eller kolera, det är så äckligt!

Idag var det varmt, hela 15 grader ute idag. Jag hade en lite tunnare kappa men den blev ändå för varm. Jag var inne i en "fin" butik där alla såg så svala och fräscha ut...utom jag, jag var så VARM!
Och jag känner mig så äcklig och ofräsch.

Fast egentligen är ju inte svett äckligt, det är en naturlig sak.
Men mina svettningar är definitivt inte orsakade av naturliga orsaker utan helt och hållet av kemi, medidciner och piller.

Om det har varit såhär redan i mars, hur skall det då bli senare? Hur skall jag kunna sova? Jag kanske borde skaffa AC fast sambon skulle inte fatta hur viktigt det är för mig att kunna sova svalt.

Jag gick en runda på loppis , på torget och handlade frukter och inom en second handaffär och hittade fina grejer och det var stora saker som jag skulle få med mig hem. Det borde gå bussar därifrån hemåt men jag bor så nära så jag tänkte att jag går. Fast det hade nog inte gjort något att ta en buss även en kort bit. Det var ändå ok att bära dem hit. Den sista biten var absolut värst, uppför dessa läskiga trappor, rent vidriga är de! Jag fick ta det i etapper och sedan kollapsade jag i en säng.

Och jag var helt svettig om linnet och tröjan. Det var länge sedan jag var sådan på dagtid. Det var ännu längre sedan det var så av träning. DET var minsann en underbart skön känsla, att ha tränat sig så hårt. Åh, vad jag saknar min boxning. Undrar om jag någonsin kommer att kunna träna det igen. Jag är inte i skick för det än på ett tag i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar