tisdag 21 september 2010

RMC

Om en timme har jag tid hos RMC - reproduktionismedicinskt centrum. Jag är väldigt nervös och jag blev ju inte på bättre humör av samtalat jag nyss haft med AF.

Jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig av dagens besök. Egentligen skulle jag nog vilja ha en garanti att jag kan få barn, haha, men det lär jag ju inte få.

Jag fick ett informationsblad tillsammans med blodremisser för några veckor sedan. Men det pappret hade inget att göra med mina provtagningar, varför skickade de då ut det till mig. Jag blev väldigt förvirrad! Men jag fick taget mina blodprov och svar får jag idag. Jag vet dock inte hur min antiöstrogena behandling påverkar dem men det vet väl läkaren.

Jag hoppas bara inte att han behöver undersöka mig. Vanligtvis har jag inga problem med det men efter cancerbeskedet har jag haft ren panik av tanken på den där gynstolen. Det jag bla tänker på är att jag har håriga ben som jag inte vill visa. Så sjukt...men något måste väl rädslan ta fatt i. Jag drömde om mina håriga ben och jösses vad håriga de hade blivit. Jag hade 10 cm långa hårstrån på låren. Det var väldigt mjukt och lent och i drömmen tänkte jag att det var synd att inte det var på huvudet istället för jag hade längre hår på benen än på där.

Nu har jag ju inte SÅ håriga ben men jag vill ändå inte genomgå någon invärtes undersökning. Jag hoppas att läkaren är bra. Lite nojig är jag så jag brukar kolla på doktorsguiden och där hade han inte fått jättebra recensioner. Sedan googlade jag på honom och läste om honom i en blogg som hans fru har, hans kommentarer till henne, bilder på deras bröllop och så vidare. Det gav mig inte någon bra bild men jag vet inte varför...Läkare får väl också blogga antar jag.

Nej, nu skall jag käka och duscha innan jag tar en promenad till sjukan i det otroligt vackra vädret. Håll tummarna för att allt går bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar