fredag 3 september 2010

Fråga om kommentar

Jag fick en kommentar på mitt inlägg osynlig. Nej, jag fick flera och jag är väldigt tacksam över dem, jag läser dem ibland när jag behöver känna mig synlig.

Men det jag undrar över är dig som skrev det sista inlägget och undrade hur det var med S. Jag skulle vilja veta vem du är för det lät som att du känner mig och jag tyckte det var lite obehagligt med ett sådant anonymt inlägg.

2 kommentarer:

  1. Ledsen att du uppfattade min kommentar som obehaglig,vilket jag ber om ursäkt för.
    Har varit inne på din blogg då och då och följt dina inlägg.Är bröstcancerdrabbad,har kronisk värk efter en whiplashskada sedan lång tid tillbaka,har haft utmattningssyndrom och är i liknande ålder som du. Jag känner inte dig ellet S,men har reagerat på att du skrivit mycket negativt om ditt förhållande och tänkt att det inte verkar helt OK och att du känner dig utanför i släktsammanhang osv.En naturlig reaktion på ditt inlägg bara.Finns inget ont uppsåt bakom min kommentar endast en undran om hur du mår,för det har inte låtit bra.

    SvaraRadera
  2. Usch, nu skäms jag!
    Så är det ibland med det skrivna ordet. Det går att tolka hur fel som helst! Jag är ledsen att jag skrev så om en kommentar som enbart skrevs av omtanke. Jag skulle gärna vilja veta hur du klarar av vardagen och livet med dina hälsoproblem. Jag kanske kan få några tips! Jag förstår om du inte vill men jag skulle bli glad om du mailade mig. Adressen står till höger i bloggen.

    SvaraRadera