fredag 4 september 2009

Snurr och komplimang

Imorgon fyller min sambo år. Jag har väntat på att jag skall känna mig starkare och piggare samt att hjärnan skall fungera lite bättre igen. Men nu kunde jag inte vänta längre, jag var ju tvungen att gå ut och shoppa lite.

Jag har iofs aldrig haft bra lokalsinne men jag hittar ju vanligtvis runt i stan och på köpcentrum! Fast idag var det riktigt besvärligt! Jag var visserligen på ett köpcentrum jag inte brukar besöka men jag har ju varit där tidigare. Det var en mycket märklig känsla att inte riktigt kunna orientera mig, allting såg bara stort och främmande ut, det var riktigt obehagligt och ganska skrämmande faktiskt. Ju mer jag försökte desto svårare blev det. Skall jag vara så här förvirrad under hela cytoperioden tro? Usch, hoppas inte det!

Till slut fick jag gjort mina inköp i alla fall så jag fick komma hem. Idag blev jag extra glad när jag nådde dörren, här hittar jag i alla fall än så länge!

En komplimang fick jag förresten idag också. Jag var inom Noa Noa för att delta i en utlottning om ett presentkort. Eftersom det är min favoritaffär hoppas jag på stor tur! När jag lämnade lappen om mina uppgifter sade tjejen i kassan att hon kände igen mig och frågade om jag inte var där i somras och fyndade på rean. Öh, jo, shoppade jag så mycket tänkte jag... Men nä, hon kom bara ihåg mig. Jag berättade att jag var där förra veckan och köpte en petrolfärgad ljuvlig stickad klänning. Hon sade att den passade jag nog bra i för den går så bra ihop med färgen på mina ögon. Vi pratade mer om färger och jag sade att jag kanske blev blek utan hår. Jag klarar inte av att använda peruk så jag går "toppless" men hon sade att jag hade sådan utstrålning så jag var verkligen inte blek. Det var minsann inte dåligt med tanke på att jag inte har något hår och att både ögon och näsa rinner hela tiden och jag känner mig lite eländig. Jag får gå dit lite oftare om man får sådana fina komplimanger varenda gång! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar