tisdag 29 september 2009

Lite bättre

Nu sover jag bättre. Jag har inte lika jobbiga mardrömmar och jag klarar av att vakna när jag vaknar, det är inte lika sirapigt!

Idag var jag ute på promenad, det var lite kallt men fint. Jag var glad jag hade mössa på mig. Jag önskar jag kunde sticka och virka, då hade jag gjort massor av goa sjalar och mössor och tröjor och vantar och handledsvärmare. Egentligen kan jag nog men jag klarar inte av att läsa beskrivningar, jag blir helt förvirrad. Och nu är inget bra tillfälle att börja.

Det blev lite shopping, bla en tunika som är lagom mjuk och lagom tjock och med precis lagom långa och lösa ärmar så att picc-linen får plats. Jag klarar inte av kläder som sitter åt nu, det blev även ett par vida jerseybyxor, jättesköna. Men jag får dåligt samvete av att handla. Dels har jag aldrig varit en storshoppare, dels är jag orolig för att jag tröstshoppar och jag bekymrar mig för miljön.

Den sista affären jag var inne i var jag tvungen att lämna. Plötsligt blev det lite för mycket och jag kände mig svimfärdig och kallsvettig. Jag hade pressat mig för mycket och fick gå hem och vila. Det blev ingen ansiktscreme idag. En av biverkningarna är att jag har fått extrem torr hud i ansiktet, det stramar och svider och den ser väldigt tunn ut. Jag var inne i hälsokostaffär för ett tag sedan och frågade ifall de hade något bra och expediten plockade fram ett gäng prover från Börlind. Hon tyckte nog synd om mig för jag fick massor! Jag har i alla fall provat dem några veckor och de är jättebra!

Det är dyrt att ha cancer. Inte nog med att jag måste köpa kläder som sitter löst och känns sköna, jag behöver köpa ansiktscremer för att jag inte skall få extra mycket cytorynkor! *s*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar