fredag 25 maj 2012

Begränsningar

Jag vet inte riktigt vad som pågår i min hjärna och i min kropp. Det är många tankar och känslor som far runt som jag inte får fatt i. Det känns som att kroppen inte räcker till, den är för liten för att få plats med allt. Det är så mycket jag kan göra, så mycket jag vill göra men jag är ju bara en människa och har därmed mina begränsningar. Ja, jag vet det låter helgalet.

Jag läser mycket. Boken jag plöjer genom just nu heter Väck din inre healer och rekommenderades av en kompis. På ett sätt känns det som att jag hittat något spännande men samtidigt fattar jag ingenting. Det är en mycket märklig kombination och den gör mig förvirrad.

Den talar bland annat om att världen står inför en stor förändring. Så även jag just nu. Jag förändrar precis allting i mitt liv, varje område och det är stort. Samtidigt som det är skrämmande så är det oerhört spännande. Vad kommer detta nya kapitel i mitt liv innebära?

Jag vaknar vid 6-tiden numera och kan inte somna om. Jag är verkligen inte utsövd men det är någon slags energi som väntar på att få släppas loss. Så jag gör det. Jag går upp och släpper loss energin. En stund i alla fall, sedan avtar det en smula. Eftersom jag behöver minst 12 timmars sömn blir det minus i kassan och nej, detta stället är inte så generös med flextid. Jag försöker att få in återhämtning för att inte rasera korthuset. De 8 timmarna jag fick inatt räcker inte långt.

Min avsikt är att gå och lägga mig efter detta inlägg. Denna plan försvåras en smula av att två olika grannar verkar ha party samtidigt som lokalen på hörnet har något evenemang. Men med mina vanliga medikamenter eventuellt i kombination med öronproppar så kommer det att funka utmärkt. Och med det sagt (skrivet) så verkar allting tystna samtidigt. Tack och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar