tisdag 20 september 2011

Trött

Jag är inte bara hängig och trött. Jag känner mig emellanåt helt apatisk och matt och har svårt att motivera mig att göra något för det spelar ju ändå ingen roll. I eftermiddags hivade jag i mig en hel ostbågepåse -blörk. Några ostbågar hade jag gärna tagit emot men jag ville verkligen inte ha hela påsen.

Jag vet inte vad jag skall göra för att hitta tillbaka till mig. Tvärtom går jag tillbaka och börjar hetsäta igen. Jag var nära få mig att kräka men jag valde att inte göra det. Och nu mår jag illa. Inte fysisk illa men det blir så fel balans i kroppen och det är obehagligt.

Situationen mellan mig och S är likadan. Jag pratar och han tittar på TV. Han kan vara ett stort stöd men han kan lika gärna göra allting värre - jag vågar inte chansa. Så jag försöker inte prata med honom om hur jag mår längre för han förstår inte, kanske inte vill förstå.

Imorgon skall jag köpa en massa frukt så jag har det hemma när sötsuget ställer till det. För egentligen vill jag godis, jag vill ha någon god frukt. Det får bli morgondagens plan:
- köpa frukt
- promenera med M
- kör på kvällen

Jag låg i badkaret i ungefär en timme. Gick upp och läste i sägen i två timmar. Gick upp, tog en macka och satte mig en halvtimme här. Trots all vila känner jag att jag behöver jag lägga mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar