söndag 20 februari 2011

Pannkaksvila

Det var länge sedan sist. Pannkaksvila var något jag ägnade mig åt under behandlingen. Det går till så att jag lägger mig på ena sidan och domnar bort, förhoppningsvis somnar. På grund av värk vaknar jag och behöver vända på mig varpå jag domnar bort och förhoppningsvis somnar igen. Efter ett tag vaknar jag igen och då får jag vända mig på rygg för att få ben, muskler och senor att lägga sig rätt och få bort värken.

En timme på vardera sida kunde det ta. En lång pannkaksgräddning men bra blev det för vilan behövde jag.

Idag behövde jag ta mig 1½ timmes pannkaksvila. Ingen aning om vad som med mig men när vi var och handlade var det som en explosion i kroppen och jag började må rent ut sagt skit. Illamående, yr med värk precis i hela kroppen som om jag hade feber och jag kunde knappt gå för det var värst där.

Men efter en lång pannkaksvila med lillkisen vid sidan om repade jag mig och nu är jag bra. Tur att jag någon gång i alla fall lyssnar på kroppen och vad den behöver. För idag var hade den tydligen ett stort behov av vila och återhämtning.

Nu är klockan egentligen efter läggdags för mig men det blir ju lite konstigt med tupplurar. Fast med detta avslut bjuder jag dig god natt!

1 kommentar:

  1. Denna eländiga kropp. Är så trött på att känna mig som om jag har influensa fast jag inte har det. Ont överallt och det kryper i min kropp. Sen tycker jag att jag blivit mycket mer smärtkänslig. Har ont i bindväven lite här och där. Fick kramp i hela överkroppen igår för att jag gjorde en för hastig rörelse. Nej, ge mig en ny kropp!

    Bra att du vet hur du ska göra för att må bättre.

    Kram och tack för att jag fick gnälla på din blogg..... :-)

    SvaraRadera