fredag 5 juli 2013

Snurrpyssel, var är du?

Detta är mitt 1000:e inlägg. Då borde jag ju skrivit om något riktigt roligt och spännande. Vilken tur att jag gör just det. ;-)

Jag har tidigare skrivit och berättat en del om mitt kvällssnurr. Ibland snurräter jag, ibland snurrpysslar jag och ibland snurrar jag till det på andra överraskande sätt. Den överraskande delen är att jag oftast inte kommer ihåg vad jag gör utan jag får små överraskningar när jag kommer upp på morgonen. De bästa överraskningarna är när jag har diskat men det är sällan jag gör det mitt i snurret. Jag vill göra roliga saker som att vaxa benen eller pyssla. Jag gör säkert andra roliga saker också men det kommer jag ju inte ihåg!

Ibland har jag ett vagt minne av något. Som idag. Jag vet att jag målade igår. Och idag när jag kom upp var jag väldigt nyfiken på hur det blev. Grejen är bara att jag inte kan hitta det!! Jag lade säkert undan det på ett bra ställe så att det skulle torka utan kattinblandning. Det har det nog gjort.Jag tror det är jättetorrt nu.

Jag skulle egentligen städa idag eftersom jag får besök imorgon av en god vän jag inte träffat på länge. Men jag har inte tid att städa, jag letar snurrpyssel istället.

2 kommentarer:

  1. Du har inte tappat bort bloggen i alla fall;)

    Kram och grattis till 1000!

    SvaraRadera
  2. Grattis till 1000:-) Kram Misa

    SvaraRadera