måndag 25 oktober 2010

Träningsvärk och trappor

Idag kändes det märkligt när jag gick upp. Det kändes som träningsvärk men hur kunde det vara det? Jag har ju inte gjort något annorlunda. Men det hade jag ju. Jag var ju uppe och sprang i en massa trappor igår. Två trappor à 6 våningar. På den sidan är de lyckligt lottade som har hiss men jag tog ändå trapporna för jag tänkte att jag behövde röra på mig.

Det är skönt med träningsvärk, då har jag ju kunnat röra lite mer på mig än vanligt!

Idag var jag ute och fikade med en kär vän. Oj, vad vi pratade på. När jag skulle följa henne till tåget hade vi suttit där i 2 timmar. Jag tycker om att prata/diskutera med tänkande människor! Men jag blir väldigt trött av det också! Så nu skall jag vila en stund.

På hemvägen tänkte jag på att trappbestigningen igår faktiskt gick hyfsat bra och att det är bra träning att gå i trappor. Så jag gjorde det en gång till. Upp för ena trappuppgången, uppför 6 våningar och ner igen. Över till andra sidan och upp 6 våningar och ner igen. Det sista är min egen trappa som är gjord på ett annat sätt och mycket jobbigare även utan att ha trampat trappor innan. Upp 4 våningar. Phew.

Duktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar