torsdag 28 oktober 2010

Lite trött...

Jag förstår ofta inte varför jag är trött för jag tycker ju inte att jag har gjort något...

Men om jag börjar tänka efter och räkna upp dagens sysslor brukar det allt bli en hel del.
Dessutom kan tom veckans aktiviteter hänga kvar om jag varit igång mycket.
Som denna veckan.

I måndags var jag och fikade med en kär vän jag inte träffat på länge. Vi har alltid så intressanta samtal och det gick snabbt några timmar.

I tisdags var jag hos min goa kurator på förmiddagen och hos min nya sjukgymnast på eftermiddagen. Den sistnämnda gör inledande undersökningar och tester för att kunna ge mig en behandlingsplan. Det är engagerat och verkar väldigt bra. Men tröttsamt.

Igår hoppade jag över promenaden. Eller snarare var det promenadkompisarna som tyckte det regnade för mycket. Jag har själv inget emot att gå i regn men jag kom ändå inte ut förrän på eftermiddagen när det var dags för mitt yogapass. Som vanligt bra och jag och min kära yogalärare satt och pratade på en bra stund.

Idag har jag sett till att posta lite grejer och för en gångs skull kommer födelsedagskortet jag skickade i tid. Jag brukar vanligtvis ha extremt svårt att tajma sådant. Minne, planering och ork brukar sällan samarbeta. Idag har jag också skapat en del och även om det är väldigt roligt blir jag så trött av det. Jag vet inte om det är att jag sitter dåligt, om jag har dåligt ljus eller om det blir någon slags anspänning eller vad det kan vara.

Utöver alla aktiviteter har jag haft en del telefontid. Jag brukar inte ägna mig åt den sysslan för det tar så mycket energi, jag blir så vansinnigt trött. Under flera år när min utmattning var som värst pratade jag knappt i telefonen alls. Jag ringde aldrig själv och jag svarade extremt sällan när det ringde. Inte konstigt den är tyst nu! ;-)

Bakat har jag också gjort en del. Sambon fick hem en receptbok från sitt jobb som skulle gå runt till alla som skulle baka och bjuda på fredagsfika. Det var sambons tur idag. Vi passade på att provbaka några andra recept som lät smarriga! Himla mycket bakat blev det.

Imorgon tror jag att jag skall ta mig till biblioteket och låna några härliga böcker och sedan gosa in mig på soffan i en varm filt med en, alternativt två katter på magen. Det är nog det absolut bästa jag vet!

Men nu blir det sova! Nattinatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar