söndag 18 april 2010

Igår kväll började migränen. Jag tog en tablett vid sänggående, jag tog två när jag vaknade vid 5 och den var lika illa och jag tog en när vaknade vid 10. Hela dagen har varit lite halvt snurrig. Alltså inte så stor skillnad mot hur det normalt brukar vara här hemma. Fast förvirringen brukar iofs inträda vid kvällstid vanligtvis.
Idag har jag pendlat mellan att ha migrän och huvudvärk och nu såhär på kvällskvisten avslutar jag dagen med att få smällont i magen. Jag känner igen det, har haft det förr och har jag riktigt otur håller smärtan mig vaken i 4 timmar. Jag har försökt lugna ner magen genom att lugna ner mig själv och jag har haft både värmekudde SAMT en katt på magen. Det är nästan tautologi ju, värme som värme!
Jag är lite väck nu för jag har tagit min medicin. Jag tar ut linserna och lägger mig någonstans, företrädesvis där ingen snarkar (det är dock ok om jag gör det).

Min mitt emellan ont, migrän, smällont och magont hann jag faktiskt ut och äta en glass. Ja, det är ungefär vad jag gjort idag.
Nu behöver jag vila.

Tack söta för era kommentarer, det känns bra att läsa att någon bryr sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar