torsdag 15 april 2010

Fulbilder

Idag hade jag den vanliga LoA-lediga dagen men vi är faktiskt lediga även imorgon då yogaläraren skulle på semester. Det kändes ok när vi pratade om det då men nu känns det inte lika bra, jag vill hemskt gärna gå på yogan imorgon. Jag får väl försöka att göra min variant. Den har jag inte gjort på några veckor nu tyvärr.

För några dagar sedan fick jag väldigt goda besked, jag har blivit medlem i ett designteam (DT) inom mitt skapande. Det innebär kort fattat att jag skapar och visar upp, skriver i blogg, skriver beskrivningar och dylikt. Jag blev givetvis glad men samtidigt fick jag nästan halvt panik när prestationsångesten började sättas in. Men sedan tänkte jag att de har ju sett mina alster i min blogg och valde mig. Då är det ju bara för mig att fortsätta i den stilen för det var tydligen det de ville ha. Det finns posters som gjordes i England under krigstiden. Keep calm and carry on.

Det skall jag göra: keep calm and carry on.

En mindre rolig sak med det var att de behövde bild och snabbt, typ igår.Min sambo är inte hemma och jag blev helstirrig. Vad skulle jag göra?Jag kunde inte ta en bild där jag hade mitt långa blonda hår, jag kunde inte ta en bild där jag var skallig och de flesta bilderna jag tar för att dokumentera hur håret växer ut är blund och grimas och fjantbilder. Vi har en fjärrkontroll men jag letade och letade, hittade den inte! Så jag ringde till sambon och då visar det sig att hans dotter har den. Den också!? Hon hade ju min tripod i typ ett halvår utan att jag visste det. Och när jag behövde den fick jag tillbaka den utan kamerafästet så den var ju värdelös för mig då. Och fjärrkontrollen fick jag idag. Tja, vad hjälper det att få grejerna dagen efter jag behöver dem. Sur blir jag. Fast mest ledsen för jag tolkar det som att mina saker är mindre viktiga.

Och jag var jättestirrig när jag pratade med Stefan i telefon. Jag hade panik, jag ville bara inte ha en bild där jag var så ful! Han sade att han fattade men det visade han inte. Jag tror inte alls att han fattade hur viktigt det var för mig just då att jag skulle få en ny bild av mig så fin som möjligt. Jag fick försöka fixa det själv, jag fick fram en bild där jag inte blundar men det är ingen bra bild eller ljus för övrigt.

Och om sambon förstod hur viktigt det var, varför ringde han inte på kvällen och frågade hur det hade gått (han var på övernattning med jobbet). Både en presentation av mig och bilden skulle publiceras på en blogg.

Idag kom dottern hit med fjärrkontrollen. Hon hade med sig en kompis. Jag blev än en gång helstirrig. Jag tycker inte om när det kommer någon jag inte känner när jag inte är beredd på det. Speciellt inte när jag sitter i mjukiskläder utan rätt antal bröst med konstigt hår samt att det är riktigt ostädat överallt.

Jag hade velat städa, ville haft det fint. Men jag skapade lite och sedan fanns det ingen tid kvar. Ingen ork för den delen heller. Jag kom inte ens ut idag. Det skäms jag för, jag vill ju ut. Dagen känns alltid som lite förstörd om jag inte kommit ut.

Nu är klockan mycket och det är dags att hoppa till kojs. Får se om jag kan spätta bort lillkatten först. Så fort vi (vilka vi, jag menar jag!) har bäddat rent lägger hon sig där och sover. Hon tycker också om renbäddat. Lillsnuttan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar