söndag 22 april 2012

Neuropati, MBT-skor och sliten kropp

Idag vill inte min kropp riktigt. Jag har nog inte tagit så bra hand om den på sistone. Bla valde jag vanliga skor idag till körövningen istället för MBT-skor. Jag tänkte att några timmar kan väl inte skada eller göra neuropatin sp mycket värre. Jo, det kunde det visst. Mina fötter och ben värker och domnar och liksom knäcker till. Det känns som att det är något ben som ligger fel och ruckas på. Jag kan säga att det gör ont. Sedan kan jag inte stå på benen heller, jag får hålla mig i väggar för benen och fötterna bär mig inte.

Jag har varit igång för mycket. Det var dumt att gå och arbeta i fredags. Sedan har jag försökt skapa lite, jag har sorterat, rensat och packat lite och jag har varit på storfika och idag hade vi stor körövning inför Ted Gärdestad konserten om tre veckor. Summa summarum blir att neuropatin blir sämre, hjärnan släcks ner en smula och värken blir värre. Jag har svårt att koncentrera mig och saker blir svåra. Det enda som hjälper är att vila och jag borde gått och lagt mig för en timme sedan. Det gjorde jag inte. Men jag gör det nu.

1 kommentar:

  1. Hej, Hoppas att du känner dig bättre idag.
    Jag reagerar på det du skriver på "om mig" att du ska ta Tamoxifen i 5 år. I Uppsala får man börja med Letrozol i 2 år och sen ändrar till Tamoxifen. Letrozole tar bort 98 % av östrogen i kroppen. Dock jag har mycket allmän värk och ledverk och stelhet. Visst är det jobbigt. Men för mig känns det: hellre det än att få återfall.
    Måndagskram

    SvaraRadera