onsdag 8 februari 2012

WTF!

På onkologen var jag med i ett projekt där jag bla fick träna yoga, något jag omedelbart föll för. Det kändes helt rätt för mig och jag ville fortsätta med det. Den yogaläraren jag hade tyckte jag väldigt bra om och när hon berättade att hon även har klasser på Forum (även om det var medicinsk yoga som jag inte var lika förtjust i) tänkte jag till ett tag innan jag bestämde mig för att köpa ett kort. Det är ganska mycket pengar för min inkomst för tillfället men jag tyckte det kunde vara värt det.

Sedan kom saker i vägen, jag vet egentligen inte vad som hände men jag tappade lite bort det. Tyvärr får jag säga för det var nog bra för mig.

Jag vill komma igång med någon slags träning igen. Jag tränade boxning innan jag blev sjuk för många år sedan och jag saknar det oerhört men det finns inte en chans i dagsläget. En mjukstart med yoga och vattengympa tänkte jag kunde vara mer lämpligt.

Kortet jag hade köpt var på 10 gånger tror jag men jag hade inte varit där det antalet. Jag ringde för att kolla och får beskedet att kortet har gått ut. Vaddå, gått ut? Har man inte kortet tills man använt upp gångerna. Nej, tydligen inte. Jag måste vara riktigt gammal eller inte alls med för jag trodde det var så det fungerade. Det stod säkert i bestämmelserna som jag inte direkt lusläste.

Jag hade tydligen bara varit där 4 gånger så de resterande 6 gångerna brann inne. Detta betyder att det var oerhört dyra yogatimmar och faktiskt inte värt pengarna. Jag kan få tillgång till dessa 6 gånger ifall jag köper ett nytt 10-kort men det vette katten om jag vill göra. Jag tror jag hade ett 15-kort på friskis och svettis. Hade är kanske det ledande ordet för det kanske också har gått ut!

Efter telefonsamtal till friskusarna har jag fått beskedet att det fortfarande gäller. Phew.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar