tisdag 15 september 2009

Kräktankar

Rostat bröd med jordgubbssylt är mycket godare på väg ner än på väg upp. Det var riktigt, riktigt vidrigt! Dessutom gör det riktigt ont med brödet för det blir ju lite hårt och river ordentligt! Apelsinjuice vet jag av gammal erfarenhet att det skall man absolut undvika om man riskerar att kräkas. Pannkaka är jobbigt att kräkas upp, det blir som en klump! Spagetti går ganska bra men köttfärssåsen är lite jobbig vilket förvånar mig, trodde nog det skulle vara lättare. Hmmm...som att jag har ägnat det en tanke tidigare!

Kött överhuvudtaget är såklart mer bastant och därmed kräver det mer. Blåbär trodde jag skulle vara lätt men det var riktigt räligt. Fast det kanske berodde på vad det var blandat med i magen, jag vet inte. Det är inte alltid lätt att urskilja! *s*
Så inför nästa omgång skall jag äta ordentligt innan behandlingen. Det kan jag göra eftersom jag inte skall vara där förrän 3, innan har det ju varit vid 11 vilket är en dum tid. Å andra sidan blir det 4 timmar senare och skall jag hålla på så länge som jag gjorde förra gången blir det inte mycket sovande. Men jag får kanske komma ihåg att be om extra superduperantiemetika! Och sedan får jag äta grönsaker, det borde väl vara lätt att kräkas upp. Eller bara ljust mesigt bröd utan något på eller till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar